Snart ska jag flytta.


Det är inte långt kvar nu, 16 september flyttar jag till USA. jag skulle egentligen ha flyttat för 2 år sedan men pandemin har gjort det omöjligt att flytta samtidigt som jag kände att, visst kan jag ta mig dit på ett eller annat sätt, men jag ville inte lämna hela familjen under pandemin, man vet aldrig hur dålig någon blir och jag ville vara nära.

Tack och lov så blev ingen allvarligt sjuk och de flesta i familjen klara sig ganska lindrigt. 

Nu när pandemin har lugnat sig otroligt mycket och jag har fått min första dos och kommer att få min andra dos 1 vecka innan jag reser så känner jag mig trygg!

Rätt i tid och jag ser verkligen fram emot flytten, dock har jag en liten lite stresskänsla i kroppen, och det är inte för flytten, eller att jag lämnar familjen, inte heller för att jag lämnar alla mina vänner, utan det är för snuset.

Jag vet ju att det finns ett företag som säljer snus till USA och av det jag kunnat läsa så är dom riktigt duktiga på leveranstid samt att de har alla snus man kan tänka sig, om jag inte missminner mig så är det ett svenskt företag.

Aja, vi får se, funkar inte det så får jag be pappa skicka mig ett par stockar i månaden helt enkelt.

Önska mig lycka till så hörs vi 🙂