Dags för golvbyte i verkstaden

Nu har jag fått nog!

I flera år har jag haft ett trägolv i min verkstad. Det är superfint, känns bra för kreativiteten och jag gillar till och med hur fläckigt det blivit med tiden. MEN, städningen.
Det är faktiskt inte så kul att försöka få rent i springorna mellan varje bräda. Det är alltså inget nytt trägolv vi snackar här… Så nu är tiden kommen att göra något åt situationen.

Jag har forskat runt lite och funderat på vad som skulle funka bäst för mig. Det kanske låter lite osexigt med ett fogfritt komfortgolv men så himla praktiskt, det skall tydligen vara väldigt lättskötta vilket är precis det jag behöver!
Det går dessutom att välja  bland massor av färger och jag känner verkligen att jag hittat rätt. Rätt golvtyp och rätt golvläggare!
Inhab är golvexperterna som kommer hjälpa mig hela vägen. Det känns oerhört lyxigt att få hem någon som fixar det här åt mig.

För er som undrar närmare vad komfortgolv är för något så kan jag verkligen rekommendera att klicka in på Inhabs hemsida, där finns info om det och flera andra golvtyper!
Jag är övertygad om att jag kommer bli supernöjd med det här. Nu kan jag spilla hur mycket jag vill för det går så lätt att torka av ändå.

Länge leve lättstädat!